Tur til Anholt 2013

Inspektører på Anholt

(se billeder nederst på siden)

På turen til Anholt, med den gode skonnert Brita Leth, forbi Skandinaviens største havmøllepark, den 7. juni 2013, deltog 32 fra Ejendomsinspektørernes faglige klub.

På skonnerten var der gode faglige indlæg, fra Danfoss, Nortec og Bolind. Da vi kom til vindmølleparken blev motoren på skonnerten stoppet og sejlene blev sat, her var der en spændende orienter om vindmølleparken, fra beslutning, udbud, opførelse, til møllerne var drift.

På Anholt var der en travetur på ca. 10 km. Turen gik over Nordbjerg, her fortalte en guide om Anholt og øboerne og der blev serveret en forfriskning. Turen gik herefter til Anholt by, her blev der fremvist Almene boliger fra B45.

Turen gik herefter til Søndre bjerg og på stranden tilbage til havnen, her var vandet så fristende så en af deltagerne benyttede lejligheden til en dukkert i det friske rene havvand.
Herefter gik turen tilbage til Grenaa, alle kunne nyde den friske luft og der var mulighed for at styre skibet.

Ejendomsinspektørernes Landsklub takker følgende sponsorer for bidraget, som gjorde turen mulig. Danfoss , Agro Vind, Nortec, Siedle adgangskontrol og Bolind.

Turen var arrangeret af afgående bestyrelsesmedlem Kaj Sundgaard Pedersen. 

Billeder fra begivenheden

Klik på billederne for at se dem i stort format